Inzerce
DomůHlavní partneřiVSACAN TOUR - rok 2024 je jubilejní 34. cestovatelskou sezónou!

VSACAN TOUR – rok 2024 je jubilejní 34. cestovatelskou sezónou!

Inzerce

Slovo majitelů pro sezónu 2024

Milí přátelé, vážení klienti,

každoročně je naší milou povinností napsat pár řádků do nového katalogu, který se Vám aktuálně dostává do rukou a jímž otevíráme již 35. cestovatelskou sezónu. Věříme, že zájezdy, které jsme pro Vás připravili, budou nejen inspirací, ale především hnacím motorem k jejich absolvování.

Jsme opravdu rádi, že se společně můžeme potkávat na našich zájezdech v tak velké míře. Společně se snažíme, aby pro Vás bylo cestování komplexním zážitkem a já věřím, že se nám to společným úsilím daří. O této skutečnosti svědčí velké množství děkovných dopisů a emailů, které od Vás každodenně dostáváme, a kterých si nesmírně vážíme.

Letošní katalog je z hlediska nabídky historicky nejzajímavější. V roce 2024 oslaví naše cestovní kancelář „půlkulatiny“, a proto na našich stránkách naleznete zájezdy, které vás zavedou do všech koutů světa. V katalogu naleznete výběr toho nejlepšího z kompletní nabídky uveřejněné na stránkách www.vsacantour.cz. Katalog je určen těm z Vás, kteří chtějí trávit dovolenou aktivním způsobem, zajímá je historie, oslovila je kultura jiných zemí, místní zvyky, příroda, či chtějí zažít atmosféru okamžiku, okusit místní speciality a hlavně prožít něco nového a jedinečného. Naše poznávací zájezdy mají 34 let dlouhou tradici. Po celém světě již dlouhá léta spolupracujeme s osvědčenými a renomovanými partnerskými agenturami a s vybranými leteckými společnostmi, hlavně pak s mateřskou autokarovou firmou JANCIK transport s. r. o.

Na cestě za Vašimi zážitky Vás doprovází tým profesionálních řidičů a průvodců. Právě oni se každý rok snaží ukázat Vám ta nejúžasnější místa, díky nimž objevujete ojedinělou krásu světa. Nejen těmto lidem a všem, kteří se podílejí na tvorbě a zajištění zájezdů patří velké poděkování, ale též celému kolektivu, který je s Vámi v každodenním kontaktu a řeší vše, co Vám leží na srdci.

Společně s námi máte možnost poznat kouzlo mnoha zemí a vybrat si z téměř 190 zájezdů za poznáním, turistikou, pobytem u moře či odpočinkem. Dáváte přednost prodlouženému víkendu po České republice? Preferujete některé z evropských metropolí, okružní cestu Amerikou, Novým Zélandem či Asií? To vše u nás naleznete.

S velkou radostí Vám každý rok představujeme další novinky. I v letošním roce Vás chceme překvapit, a proto jsme do nabídky zařadili zájezdy, jejichž pečlivé přípravě jsme věnovali spoustu času. Nadchnout Vás mohou cesty za poznáním do Andalusie, na Sicílii, do jižního Rumunska, Anglie, Německa, stejně jako nové letecké zájezdy do Thajska, Vietnamu, Japonska, USA, Arménie či na Kubu, Zanzibar, a Mauricius. Na stránky jsme zařadili i pobytové zájezdy na ostrov Rab v Chorvatsku, které se těší Vaší velké oblibě. Možnost výběru máte na našich webových stránkách www.vsacantour.cz nebo v našem katalogu, chcete-li zájezd vybírat v klidu svého domova. Pokud však máte zájem se sami přesvědčit o ochotě našich pracovníků pomoci Vám při výběru zájezdu, budeme se na Vás těšit v naší kanceláři na Vsetíně.

Děkujeme Vám za důvěru po celou dobu existence naší cestovní kanceláře VSACAN TOUR a dovolte nám popřát Vám mnoho krásných cestovatelských zážitků pod vsacantourským heslem „s námi na cestách světem“ i v roce 2024.

Ing. Jaromír Malý a Radek Jančík

HLavní partneři