Inzerce
DomůNovinkyVydařené sobotní dostihy vyvrcholily seskoky parašutistů z Parawalachie i koncertem Fleretu

Vydařené sobotní dostihy vyvrcholily seskoky parašutistů z Parawalachie i koncertem Fleretu

Ideální počasí, znamenitě obsazené dostihy i atraktivní doprovodný program přivítaly návštěvníky Moravského závodiště ve Slušovicích v sobotu 18. května.

Celkem devadesát koní se v sobotu představilo v šesti rovinových dostizích, dvou steeplechase a jednom dostihu přes proutěné překážky. Výsledky jednotlivých závodů naleznete zde.

Na první letošní slušovické dostihové odpoledne dorazili také majitelé celoročních přenosných permanentek, novinky letošní dostihové sezony za cenu 400 korun, tedy s dvacetiprocentní slevou oproti běžnému vstupnému.

Vyvrcholením vydařeného dne byl závěrečný seskok parašutistů z domácí Parawalachie i koncert vizovického Fleretu.

Hned po „přistání“ pověděl k atraktivnímu seskoku parašutistů přímo před tribunami dostihového závodiště několik vět předseda spolku ParawalachiaTomáš Kotek„Skupina Parawalachia, která se dnes na dostizích představila sídlí na letišti Slušovice. Seskok provedlo 12 zkušených borců a jedna parašutistka, Magda Jaroňková, působící v české reprezentaci. Jak jste jistě zaznamenali, tyto veřejné seskoky, které nabízíme pro kulturní, sportovní akce a mnoho dalších příležitostí, zpestřujeme různými atraktivními doplňky, jako jsou reklamní prapory, dýmovnice, stuhy nebo seskoky v kostýmu jako třeba kapitán Amerika. Na letišti Slušovice pořádáme také výcvik samostatného seskoku a letu na padáku typu křídlo.  Během tří čtyřhodinových lekcí dokážou naši instruktoři naučit zdravého člověka vyskočit z letícího letadla, užít si tento adrenalinový zážitek na vlastní kůži a řídit si padák až do přistání.“ Více o možnostech objednání ať parašutistického výcviku či propagačních skoků naleznete na webu www.parawalachia.cz.

HLavní partneři