Inzerce
DomůNovinkyVizovickou Miss čarodějnice se stala Taťánka

Vizovickou Miss čarodějnice se stala Taťánka

Rej vizovických čarodějnic a černokněžníků se slétl ve správný čas na správné místo. V pondělí 30. dubna udělal společnou fotku u kulturního domu, aby se pak divokým letem i průvodem vydal na tradiční místo setkání – Rybárnu Vizovice.

V areálu oblíbeného podniku už za mixážním pultem čekal DJ Březík. Svou hudbou dokázal během chvíle roztančit čarodějnice všech generací. „Prodáváme zde i letecké průkazy, vizovské čarodějnice totiž mají přísná pravidla a bez tohoto průkazu nemohou létat,“ usmívá se Yvette Mikesková z Domu dětí a mládeže Vizovice, sama také čarodějka.  „Po diskotéce zde máme připraven program pro děti v podobě soutěží. U babky kořenářky mohou děti čichat a poznávat vůně libé i nelibé. U čaroděje děti míchají lektvar a hledají zlaté mince. Máme zde připraven také čarodějnický make-up koutek, a to jak pro čarodějnice, tak i pro černokněžníky. Soutěžíme také v tanci, kreace všech dětí na parketu odměňujeme,“ popisuje organizátorka akce.

V soutěži Miss čarodějnice zvítězila Taťána Ostravská, na druhém místě čarodějnice Sašenka, a na třetím místě černokněžník Petr Bláha. Za nejlepší kostýmy dostali košťata, speciálně upravená pro čarovný let.

„Děkujeme všem rodičům za krásnou účast i za nadšení při kouzelném přestrojování svých potomků, zároveň bych chtěla poděkovat manželům Kovářovým ze zdejší Rybárny, kteří tradičně dětem poskytli občerstvení,“ dodala za DDM Vizovice Yvette Mikesková.

HLavní partneři