Inzerce
DomůNovinkyZpívaly se koledy a punč šel na dračku. Ve Vizovicích rozsvítili vánoční...

Zpívaly se koledy a punč šel na dračku. Ve Vizovicích rozsvítili vánoční strom

Slavnostním rozsvícením vánočního stromku a zpíváním koled si včera ve Vizovicích přivolali nejkrásnější svátky v roce. V rámci projektu regionálního Deníku „ČESKO ZPÍVÁ KOLEDY“ si také vizovští rozsvítili svou hvězdu na mapě měst, obcí a spolků, které se do akce zapojily.
 

Vánoční zpívání začalo na Masarykově náměstí, stejně jako v řadě dalších měst v republice, úderem osmnácté hodiny. Ve skvělém podání pěveckého sboru pod vedením Lýdie Juráňové zazněla celá řada neznámějších českých koled. Kromě zpívání zahřály občany mrazivého centra Vizovic také svařené víno či lahodný vánoční punč.

Zkrátka samozřejmě nepřišli ani ti, kteří se na vánoce těší nejvíce. Pro děti byla přepravena jejich verze vánočního puče. Navíc jej dostali i s vánoční perníčkem zdarma.

Dozpívaly koledy a přišla chvíle tolik očekávaná. Když paní Silvie Dolanská, starostka Vizovic, slavnostně odpočítala rozsvícení stromečku, byl oficiální program večera na zaplněném vizovském náměstí u konce.

Slavnostní zastavení předvánočního shonu se ve Vizovicích povedlo. Vánoční strom svítí, Betlém je na svém místě. Vánoce můžou přijít.

HLavní partneři