Inzerce
DomůNovinkySport, relax a příroda. To je každoroční „Víkend pro ženy“ v Rekreačním...

Sport, relax a příroda. To je každoroční „Víkend pro ženy“ v Rekreačním středisku Trnava

Na 44 žen využilo letos špičkového, sportovně-relaxačního zázemí Rekreačního střediska v Trnavě, aby si užilo svůj „Víkend pro ženy“. Reportáž a fotografie z tradičně oblíbené akce v krásném prostředí úpatí Hostýnských vrchů poslaly portálu samy dlouholeté organizátorky akce.

Od pátku do neděle posledního květnového víkendu uspořádala Asociace sportu pro všechny (ASPV) ve Slušovicích každoroční víkend pro ženy na velice krásném místě v rekreačním areálu RS Trnava.

Letos jsme to pojaly ve stylu letušek. Cvičenky si pochvalovaly nejen ubytování a stravu, ale i možnosti jít do sauny, vířivky a bazénu. Na cvičení se využívala místnost v jídelně a velký tenisový kurt. Akce se zúčastnilo 44 žen a jeden muž. Každoročně s námi jezdí masér Pavel Zapletal, fyzioterapeutka Soňa Malaníková, kadeřnice Polachová Anička. Nově jsme měli pedikérku Ivanu Foretovou a kosmetičku Janu Bednaříkovou.

Díky krásnému počasí využívaly ženy možnosti jít na procházku do trnavského okolí, jiné zase nevynechaly ani jednu cvičební hodinu. Celý program byl velmi pestrý.

První den se diskutovalo o zdravém životním stylu. Na kytaru nám hrála Jana Boháčová.

Druhý den skupina Rytmus pro život obohatila večer bubnováním na bubny, pak si účastníci udělali ze svých malých dárečků tombolu a večerní diskotéku. Přes den probíhalo cvičení se zkušenými lektorkami. Cvičení si každá zvolila podle své kondičky či nálady. Nechtěly jsme, aby se cvičenky cítily zničeně, ale aby byly zrelaxovány a užily si víkend jen pro sebe. Každá si každoročně odveze spoustu zážitků a také dárek. Letos to byl pytlík na cvičební úbor.

Počasí bylo skvělé a všechny jsme se náramně bavily.

Velké poděkování patří naši hlavní organizátorce paní Lydii Staroveské a také všem lektorkám Hance Poláškové, Anetě Kupcové, Jiřině Muchové, Žanetě Krejčí a Daně Červinkové, které vedly cvičební hodiny. Také Mirku Horákovi za dovoz a odvoz cvičebních pomůcek a repro-beden. Tak nezapomeňte se příští rok přihlásit a vyrazit s námi do Trnavy. Příští „Víkend pro ženy“ se bude konat od 27. 5.do29.5.2016.

    Květa Henzelýová  ASPV SLUŠOVICE

HLavní partneři