Inzerce
DomůNovinkySlušovické čarodějky si daly dostaveníčko na faře

Slušovické čarodějky si daly dostaveníčko na faře

Fotoreportáž z farní zahrady ve Slušovicích

Mohlo by se zdát, že k sobě čarodějky a farní prostředí tak úplně nepatří, přesto se včera odpoledne na akci pořádané spolkem Slušovjánek povedlo tyto obě duchovní sféry spojit v jeden zajímavý celek.

Na farní zahradě se od 16h hodiny začaly scházet prapodivné bytůstky. Jedna měla kolem sebe omotaného hada, další lezl pavouk po tváři, jinou zdobil krásný špičatý klobouk a bradavice na nose. V kostýmu se dokonce nebály přijít ani některé maminky, za což jim patří velké uznání. Začarované odpoledne navštívily desítky rodičů se svými čarodějnickými ratolestmi.
V příjemném prostředí farní zahrady byly pro děti připraveny zábavné úkoly a za odměnu pak špekáček. Celé odpoledne se neslo ve „sladkém „ duchu- stoly se prohýbaly pod horami koláčků a pamlsků, které připravily maminky z místního Klubu maminek a dětí. Děti si míchaly lektvary, ve kterých jste mohli vidět plovoucí zuby a žáby, dospělí mohli ochutnat Janáčkův chmelový mok. V tom žádné zuby neplavaly :-). Špekáček si za námi přišel opéct i otec Emil.
Spolek Slušovjánek pořádal tuto akci letos podruhé a vypadá to, že máme zaděláno na další pěknou tradici, která může být milou příležitostí ke sbližování a utužování přátelských vztahů. Taková setkání přinášejí spoustu pozitivní energie, z níž jsme schopni čerpat řadu dní.

Takže přátelé….čáry máry fuk, a těšíme se na vás zase za rok!

HLavní partneři