Inzerce
DomůNeubuzSlet čarodějnic v Neubuzi. S kapelou Prinz i indiánem

Slet čarodějnic v Neubuzi. S kapelou Prinz i indiánem

Prosluněné odpoledne poslední ho dubnového pátku se v Neubuzi neslo v duchu tradičního SLETU ČARODĚJNIC, který zde pořádá komunitní škola SOVA. O zahájení se tentokrát postarali „malošci“, kteří navštěvují cvičení dětí v Neubuzi pod vedením paní lektorky Martiny Kadlecové. Bylo to jejích první vystoupení.

Potom se představily děti z MŠ Sluníčko ze Slušovic, které se každoročně akce v Neubuzi účastní.  Všechny děti byly moc šikovné, paní učitelkám a paní lektorce patří dík za jejich práci.

A pak už mohl začít ten pravý čarodějnický rej! Více jak sto děti se vydalo plnit 10 úkolů na stezku, která vedla přes sportovní areál, fotbalové hřiště a zpátky do areálu hospůdky Moštárna. Za každý splněný úkol děti dostaly sladkou odměnu, v cíli špekáček a kdo měl dost odvahy, mohl se povozit na koníkovi indiána Standy Kadlece a vyřádit se na skákacím hradě. Děti i dospělí si mohli pochutnat na skvělé cukrové vatě.  Skvělou atmosféru celého pozdního odpoledne a večera zpříjemnila hudební skupina PRINZ.

„Myslím, že každý si přišel na své a bylo krásné vidět spokojené tváře dětí i dospělých,“ řekla portálu Horní Podřevnicko Kamila Garguláková z neubuzské Komunitní školy Sova. „Děkujeme všem dobrovolnicím a dobrovolníkům za organizaci této akce, obci Neubuz za finanční podporu, prodejně Enapo Neubuz za výborné špekáčky, Nadačnímu fondu pro rozvoj a podporu Slušovic za zapůjčení skákacího hradu. Hlavně však děkujeme těm, kterým se naše akce líbí a navštěvují je“ dodala.

HLavní partneři