Inzerce
DomůNovinkyPříbuzné si nevybíráme. Francouzská komedie bavila slušovické publikum

Příbuzné si nevybíráme. Francouzská komedie bavila slušovické publikum

Na oslavu se sejdou tři bratři – pán domu podnikatel Francky, zubař David a advokát Yvan – i se svými manželkami. Hned zpočátku je zřejmé, že švagrové k sobě právě neplanou horoucí láskou, nemluvě o tom, že své muže se snaží držet na krátké uzdě.

Ale přímo bombou je příchod Franckyho mladé vyzývavé sekretářky Natálie, která dokonale okoření rodinnou slavnost. Vyvolá paniku u přítomných mužů a z jejich nepřirozeně odmítavé reakce pojmou manželky podezření. Čí je to milenka? Dojde k překvapivým odhalením a rodinná idyla bere za své.

Autor netají, že muži bývají v podobných situacích většinou zbabělí a ženy spíše bezcitné a nemilosrdné. Jedovaté narážky a trefně mířené odpovědi místy připomínají tenisovou výměnu míčků.

Díky hereckému obsazení, brilantním dialogům a situačním zvratům nabídla komedie vyprodané slušovické sokolovně nevšední divadelní zážitek. Představení pořádalo Město Slušovice.

Osoby a obsazení: bratři Yvan advokát Svatopluk Skopal, Francky podnikatel Martin Zahálka, David zubař Jan Čenskýjejich manželky  Mathilda  Lenka Skopalová, Nicole Eva Janoušková, Christelle Eva RežnarováFranckyho sexy sekretářka Natalia Malvína Pachlová, Režie Jan Novák, produkce Agentura HARLEKÝN s.r.o..

HLavní partneři