Inzerce
DomůNovinky20 postav zahrál Pavol Seriš sám. A vizovské publikum plakalo smíchy

20 postav zahrál Pavol Seriš sám. A vizovské publikum plakalo smíchy

Do posledního místečka obsazená Kavárna vizovického Domu Kultury včera očekávala mladého slovenského herce a jeho pohybovou komedii z „podivného světa restaurací a číšníků“. „Chutilo vám, páni?“ Na název umělcova veleúspěšného vystoupení lze odpovědět jednoznačně. Včera ve Vizovicích „chutilo“ nejen pánům ale i dámám, prostě všem. Vždyť v některých pasážích představení se tu plakalo smíchy.

S neuvěřitelným mistrovstvím a energií včera Pavol Seriš z nedalekého Trenčína představil více než 20 různých charakterů z restauračního prostředí. „Jeho postavy jsem měla v mžiku pod kůží, během chvilky jsem podle jediného pohybu poznala, kterou právě hraje,“ řekla portálu Horní Podřevnicko divačka z Vizovic. „Je velmi zábavný a doufám, že ho tu ještě někdy uvidíme,“ dodala.

Pohybová komedie „Chutilo vám, páni?“ ovšem není žádná nová záležitost. Včera ve Vizovicích měla už 140 reprízu a během více než pěti let získala mnoho ocenění na domácí i mezinárodní scéně. Komedii, která vznikla ve spolupráci s režisérem Arnoštem Goldflamem tleskali mimo diváků  v bezpočtu evropských měst například také v Maroku, Kuvajtu, Libanonu či Íránu.

Při závěrečné děkovačce se Pavol Seriš stihl divákům pochlubit aktuální spoluprací s vizovským rodákem Bolkem Polívkou, se kterým právě natáčel nový díl legendární Manéže. Diváci České televize jej v premiéře budou moci vidět 1. dubna letošního roku.

 

HLavní partneři