Inzerce
DomůNovinkyNa slušovické Přehlídce pohybových skladeb vystoupilo přes 150 dětí

Na slušovické Přehlídce pohybových skladeb vystoupilo přes 150 dětí

Letošní Přehlídka pohybových skladeb proběhla třetí květnové pondělí ve sportovní hale Základní školy ve Slušovicích. Zúčastnilo se ji přes 150 dětí různého věku z celkem 15 sportovních skupin slušovického regionu.

„ Naše slušovická ASPV (Asociace sportu pro všechny) má celkem sedmdesát členů. Zabývá se všestranným cvičením pro děti i dospělé. Organizuje cvičení pro děti, dětský sportovní letní tábor, taneční přehlídky, akce pro děti Mikuláš, dětský den, pro dospělé cvičení pro ženy a vánoční posezení, turistiku a welness víkendy pro ženy,“ představila portálu Horní Podřevnicko mnohaletou sportovní platformu ve Slušovicích Lýdie Staroveská z ASPV. 

Na letošní přehlídce vystoupili: Mažoretky Genesis 4. skladby, Slušovice ASPV (Eva Korpasová), Kontrast II. ASPV Slušovice (Eva Staroveská), ZŠ Veselá (Květa Trtíková) 2 skladby, Kontrasťáček I. (Jana a Petr Staroveský), MŠ Březová (Pavlína Dvořáková), ZŠ Trnava (Lukešová Pavlína), ASPV Slušovice – oddíl míčových a táborových her (Kuba, Eva, Květa, Iša), ZŠ Neubuz (Lydie Staroveská, Hanka Vávrová), ASPV Slušovice   R+ D (Petr a Jana Staroveská), MŠ Sluníčko Slušovice (Terezka Elšíková), ZŠ Slušovice (Klára Polepilová).

„Děti všech věkových kategorií předvedly krásné choreografie, s náčiním i bez náčiní,“ pokračovala Lýdie Staroveská. „Různé kostýmy i kulisy doplňovaly charakteristiku skladeb. Sešlo se i hodně diváků, kteří povzbuzovali svoje ratolesti. Každá skladba dostala diplom, děti sladké odměny a vedoucí skladeb či choreograf získal jako poděkování krásnou růžičku. Poděkování patří všem cvičitelům, organizátorům  ASPV Slušovice a trenérům kroužků, vystupujícím hostům za přípravu a realizaci akce,“ dodala dlouholetá vedoucí a cvičitelka z ASPV Slušovice.

HLavní partneři