Inzerce
DomůNovinkyAligátoří stopou v Kempu Dešná. Pátý díl srazu čtyřkolek

Aligátoří stopou v Kempu Dešná. Pátý díl srazu čtyřkolek

Pátý, jubilejní sraz si dali o tomto víkendu majitelé a příznivci motorových čtyřkolek. Obvyklé místo tohoto dostaveníčka, Kemp Dešná, je ideálním prostorem nejen pro akce tohoto druhu.

„Sraz v Dešné u Slušovic se stal opravdovou tradicí a troufám si říci, že nejen mojí srdeční záležitostí,“ říká hrdě Aleš Vajďák, pravidelný organizátor akce a zároveň majitel firmy AligatorAVS, která se prodejem všeho co se kolem čtyřkolek točí, zabývá.  „Nejedná o sraz, kde člověk je po krk v blátě, ale jde spíše o pokec mezi čtyřkolkáři.  Spanilou jízdu je vedeme po asfaltových, či kamenitých cestách na Slušovicku. Před pěti lety, když jsme srazy na Dešné začínali, tu bylo padesát čtyřkolek dnes se nás, majitelů  čtyřkolek všech značek, typů a velikostí setkává běžně stovka. A rekordní ročník jsme napočítali čtyřkolek sto padesát,“ přidává pan Aleš stručnou statistiku.

Stroje zaparkované podél chatek v kempu na Dešné jsou opravdu nádhernou přehlídkou špičkového designu i technologií. „Čtyřkolku bych doporučil každému, kdo se potřebuje pohybovat v náročném terénu i na delší vzdálenosti.  Tento stroj je však pro mnohé z nás nejen velkým koníčkem, ale i pracovním pomocníkem.  Za čtyřkolku můžete klidně připojit valník, před ni nasadit zametací kartáč. Můžete ji vybavit navijákem nebo radlicí.“ popisuje na závěr organizátor srazu dobré důvody, proč si čtyřkolku pořídit.

HLavní partneři