Inzerce
DomůNovinkyZdeněk Izer, fialoví motýlci i šaty. Ples Nadačního fondu do třetice všeho...

Zdeněk Izer, fialoví motýlci i šaty. Ples Nadačního fondu do třetice všeho dobrého

3. ples Nadačního fondu pro rozvoj a podporu Slušovic se konal v sobotu 2. února. A v tradičním formátu, s kapelou Focus i s několika novinkami se opět líbil.

Po prvním ročníku, kdy se moderátorského mikrofonu ujal Vlasťa Macík (více zde), a druhém kdy taktéž vyprodanou slušovickou sokolovnu okouzlila Olga Lounová (více zde), vzal letos zábavu i provázení celým večerem na svá bedra Zdeněk Izer. Herec, bavič a moderátor, jehož doménou jsou parodie i nekonečný rezervoár vtipů bavil skvěle. A co víc, bavil akorát, nesnažil se být za každou cenu králem večera, chvílemi, třeba ve foyer jakoby splynul s davem, což bylo milé dvojnásob.

Jak vidno v galerii níže po celý večer vládla skvělá nálada. Absolutorium zaslouží nejen slečny v rolích servírek a hostesek vybarvené ve fialové nadačního fondu a mladíci v rolích barmanů, výčepní s motýlky téže barvy, ale i všichni pořadatelé, pomocníci, a především také sponzoři. Díky nim se daří držet úroveň plesu i velmi hodnotná tombola. Mimochodem majitelem třetího skútru v historii plesu nadačního fondu se letos stala poprvé žena!

HLavní partneři