Inzerce
DomůNovinky1. ročník Vizovského „Srandamače“ ovládli Dědci. Zazněla i hymna Champions League!

1. ročník Vizovského „Srandamače“ ovládli Dědci. Zazněla i hymna Champions League!

Druhou zářijovou sobotu se na půdě areálu SK Vizovice uskutečnil 1. ročník amatérského fotbalového Srandamače, který už od začátku sliboval velmi vyrovnané zápasy. Nástup jednotlivých týmů a úvodní slovo ozdobila krátce po osmé ranní také znělka Ligy Mistrů!

Prvního ročníku sportovní akce se účastnily týmy: Rally bar club, Hawai herna bar, Pánský klub, Hasiči Vizovice, FC Nerez a SK Dědci. Zápasy v základní hrací době se hrály v délce 1x 15 min a ve vyřazovací ply off 1x10minut. Všechny týmy podaly perfektní bojovné výkony jak v části základní, tak potom i první čtyři týmy ve vyřazovací části play off. Do vyřazovacích zápasů se nakonec probojovaly týmy: Rally bar club, Pánský klub, FC Nerez a SK Dědci. Únava hráčů po základní části byla znát, o to víc bojovali a snažili se dosáhnout co nejlepšího umístění. Do finálového mače se probojovaly mužstva Rally bar club a SK Dědci. Od začátku zápasu bylo jasné, že oba manšafty mají chuť zvítězit. Po nerozhodném stavu 0:0 následovaly penalty. Diváci viděli v penaltovém rozstřelu pouze jeden gól z kopaček mužstva SK Dědci a o vítězi bylo rozhodnuto.

Konečné pořadí mužstev 1. ročníku fotbalového Srandamače:

  1. SK Dědci
  2. Rally bar club
  3. FC Nerez
  4. Pánský klub
  5. Hawai herna bar
  6. Hasiči Vizovice

SK Vizovice děkuje všem týmům za krásné a bojovné fotbalové zážitky také sponzorům Rally bar club, Hawai herna bar, Sk Dědci, Masný průmysl Krásno, divákům za povzbuzování týmů a bude se těšit na případný 2. ročník.

Tomáš Fojtů, předseda SK Vizovice.

HLavní partneři