Inzerce
DomůNovinkyFitness trenérka Zuzana Lukášová nabízí po Vizovicích nově i cvičení ve Slušovicích

Fitness trenérka Zuzana Lukášová nabízí po Vizovicích nově i cvičení ve Slušovicích

Rádi Vám dnes představujeme vizovskou fitness instruktorku a výživovou poradkyni Zuzanu Lukášovou. Svou trenérskou činností ve Vizovicích i Slušovicích rozšiřuje tolik důležitou nabídku sportovních služeb v regionu.

„Sport se stal mou zálibou až v 18 letech. Pracovala jsem tehdy v Anglii, daleko od domova, rodiny a přátel. Proto jsem volný čas, který jsem měla, snažila vyplnit cvičením.  Nadchlo mě to… pohltilo..tehdy jsem si vysnila, že cvičení bude jednou mou prací, mým zaměstnáním.  Prvním krokem byl rekvalifikační kurz „instruktor fitness“, to se psal rok 2014. Pak o čtyři roky později další certifikát za absolvování kurzu „Cesta za vysněnou postavou“.

Ve Vizovicích probíhá cvičení každé pondělí na Orlovně za kostelem od 18- 19 hodin a ve Slušovicích každou středu na v malé tělocvičně Základní školy od 18-19 hodin. Info na tel.: Zuzana Lukášová 776 696 513 nebo www.facebook.com/zuzana.lukasova.osobni.trener.vizovice

Začala jsem individuálními kurzy cvičení a jídelníčkem na míru. Ty jsem aplikovala na dobrovolnících z okruhu mé rodiny a přátel.  Na vlastní oči jsem tak mohla vidět, jak to funguje u lidí, kteří na sport a zdravý životní styl „nejsou“.  Také díky jejich pozitivních recenzí jsem se rozhodla, věnovat této práci naplno.

Nyní působím ve fitness centru ve Zlíně, které je určeno výhradně ženám, ale věnuji se i individuálnímu cvičení nejen pro ženy, ale i muže. A to i se zdravotním handicapem. Také poskytuji každé pondělí skupinové cvičení ve Vizovicích na Orlovně a každou středu ve Slušovicích v místní škole v tělocvičně.

Sportování nemá být stereotypní a nudné, proto kombinuji několik typů cvičení. Můžete si se mnou vyzkoušet kruhový trénink, což je kombinace cardio cvičení s posilováním, tabatu – zaměřeno více na spalování tuků, tudíž svižnější cvičení, intervalový trénink, posilování s vlastní váhou těla a další.

Zabývám se také úpravami stravovacích návyků sestavováním jídelníčků na míru. Kdo má obavy, že bude muset jíst něco, co nemá rád, tak jsou zbytečné. Jídelníček se upravuje na míru tak, aby chutnal, nebyl náročný a měl správný efekt.  Není to dieta, ale zdravý životní styl.“

Těším se na Vás, Zuzana Lukášová- osobní trenér

HLavní partneři