Inzerce
DomůNovinkyDopravní nehoda v Zádveřicích-Rakové

Dopravní nehoda v Zádveřicích-Rakové

Dne 3.4.2012 v 19:23 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po vážné nehodě u Zádveřic-Rakové.

Fotoreportáž

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Zlína s jedním zásahovým vozem, kterou později posílila další jednotka profesionálních hasičů z Otrokovic se speciálním vyprošťovacím autem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na silnici ve směru na Luhačovice došlo k dopravní nehodě dvou osobních aut zn. Trabant a Š Felicia.

 Po vzájemném střetu obou vozů skončilo první auto na střeše a mimo vozovku, druhé auto bylo poškozeno. V trabantu zůstala zaklíněná a zraněná starší řidička. Na pomoc vyjeli záchranáři.

 Hasiči byli na místě zásahu za osm minut od výjezdu ze stanice. Velitel zásahu potvrdil vyprošťování jedné osoby. Za pomoci jednoduchých vyprošťovacích pomůcek a páčidla byly uvolněny části karoserie vozidla a hasiči se dostali ke zraněné seniorce. Po vytažení byla žena předána do péče připravené posádky zdravotnické záchranné služby a následně byla odvezena do nemocnice.

 Hasiči zajistili vraky vozů proti případnému požáru a úniku provozních kapalin. Na vytažení vozidla si velitel zásahu nechal vyslat jeřáb z Otrokovic. Vozidlo bylo vytaženo a převráceno zpět na kola. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla částečně omezena doprava.

HLavní partneři