Inzerce
DomůHvozdnáDivadelní ples ve Hvozdné ozdobily krásné róby i „Flash mob“

Divadelní ples ve Hvozdné ozdobily krásné róby i „Flash mob“

Bílá růže u v stupu, promenáda po slavnostním koberci… Hvozdenské divadlo se zase po roce zahalilo do sváteční atmosféry Divadelního plesu. Večer, kterým provázeli moderátoři Edita Juříková a Petr Hanzlík, byl opět velký. V obci, kde žije něco přes dvanáct set obyvatel nic nového. Laťku si tu dávají vždy hodně vysoko.

Každoročně dopředu vyprodaný ples ve Hvozdné je vlastně „jen“ dalším z řady představení, které ochotníci ze Hvozdné v průběhu roku zahrají.  Má svůj organizační tým i režiséra, má osvětlovače i zvukaře, má i grafického designéra. „Ano každý tu máme svou roli, jako v divadle,“ usmívá se vždy elegantní Michal Juřík, ředitel Divadelního plesu. „Tu hlavní úlohu zde ovšem hrají naši plesoví hosté,“ pokračuje Michal Juřík. „Pořádáme pro ně dokonce i předplesové taneční lekce, a tak sem už vždy přicházejí v té nejlepší taneční formě,“ dodal.

Skvělých tanečníků byl včera ve Hvozdné bezpočet. Za doprovodu hudebních profíků z Marathon bandu si svůj večer náležitě užili. A líbil se i doprovodný program. Ať napůl vážná a napůl rozverná módní přehlídka večerních šatů ze Svatebního studia Dany Svozílkové, či závěrečný „flash mob“ v podání herců hvozdenského divadla. Chvíle, kdy se jakoby mimoděk vměstnali mezi ke stolům mezi hosty, aby pak jeden po druhém i s mikroporty spustili muzikálový hit z Bídníků, zůstanou jistě pro mnohé nezapomenutelnými. 

HLavní partneři